Avatar

Max kontakt med havet.

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, söndag, juni 06, 2010, 23:32 (5090 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

[image]
Kurragömma.
[image]
Högst upp på Skatberget. Max for som en raket upp dit.
[image]
Sen klättrade vi ner igen.
"Nu vill jag till båten igen", sa Max. Jag fick lyfta honom på ett par ställen. När vi kom ner på stranden igen höll han ett litet tal till oss:
"Tack ska ni ha allihop, för all hjälp!"
[image]
Efter en lång dag med grillning, bada tårna, kasta sten, klättra i berg mm så passar det med en godnattsaga. "Monster på dagis", tror jag den heter, en av Ingrids favoriter från när hon var liten.
Det sista som hände var att vi upptäckte att färskvattnet var slut! Inget morgonkaffe! Kl tre gick med dödsförakt genom skogarna till Segelviks båthamn och hämtade vatten i en dunk. Vi var så många i båten att jag försökta sova på en tre dm smal tunn dyna, det gick inte, var vaken hela natten så jag kunde lika gärna gå ut och gå en timme.
[image]
Sudoku, belysning enbart Biltemas billiga LED-insatser, ingen blixt.
[image]
Så slutade det lyckligt i denna saga med. Vi fick både kaffe och annan sorts frukost.
[image]
En annorlunda seglingsbild... Jag fick i kylan segla själv, härlig segling i medvind.
[image]
Snipp snapp snut, nu är sagan slut. När jag skriver detta kommer fru Ljusne hem efter att ha skjutsat Max till Västerås. Hon tog nästan alla bilderna... Svårt att misslyckas att fota en så fin liten sjöman.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum