Vad ska man säja?

av Pricken, torsdag, juni 17, 2010, 19:04 (5064 dagar sedan) @ T

Jag känner stor ödmjukhet inför andra människors goda omdöme, särskilt på sjön, oavsett metod att ta sig fram... Men omdömet verkar svikta hos många vattenskoteråkare. Jag har antagit att det är IQ-beroende men jag kan ju självklart ha fel.

:eek:
/T

Hur omdömet ser ut vad gäller vattenskoteråkare vs seglare låter jag vara osagt, jag sysslar inte med någotdera och har hitintills inte råkat ut för någon skoteråkare som visat dåligt omdöme. Att dessutom basera sitt ställningstagande på ett youtube-klipp som lagts ut på nätet verkar ju helt befängt, hur vet Du att det inte är ett arrangerat klipp?

Angående IQ-nivå så har jag nog sett fler seglare vars IQ-nivå kan ifrågasättas gentemot hur många skoteråkare jag sett där man kan fundera samma, kanske beror det på att det finns fler seglare än skoteråkare, vad vet jag, det var bara en reflektion som dök upp i sammanhanget, men jag stryker inte alla seglare över en kam för det. Trots att min skuta saknar segel och framdrivs av mullrande hästkrafter anser jag att både seglare och skoteråkare har sin rätt till sjön, likt alla andra vattenaktiviteter som finns, såsom vattenskidåkning, kite, mm.

Att dumpa IQ-nivån hos en hel grupp människor som råkar ha samma fritidsintresse säger nog mer om dig som person än vad det säger om gruppen som utövar aktiviteten, vilka fler fritidsintressen anser Du utövarna har en lägre IQ-nivå i? Jag kanske finns i någon av dem, jag sportfiskar en del, är det okey eller är jag dum i huvudet och omdömeslös då...? Samla mynt, är det okey?


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum