Avatar

dönickar bla.Peter_K

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, onsdag, juni 23, 2010, 22:00 (5073 dagar sedan) @ Pricken

Har du lite svårt att läsa, eller?
Jag kopierar text rakt av från wikipediasidan Du hänvisar till: "Bolmen är en sjö i västra Småland sjön är Sveriges tionde största sjö med arean 184 km², som djupast är sjön 37 meter, och medeldjupet är 5,4 meter. Totalt har Bolmen en strandlinje på 380 km."

Nu är ju inte detta någon stor fråga i sammanhanget, utan jag har väl mest känt att man inte får komma in på det här forumet som nykomling och göra sin röst hörd! Jag kommer inte att stanna på detta forum och kommer inte heller att rekommendera forumet i andra medier, trist för förutsättningar för ett bra forum finns, men vissa medlemmar är aviga till att nytt blod kommer in, vilket hämmar utvecklingen något oerhört.

Du kommer in som ny på forumet och kallar de övriga dönickar och tycker du blir taskigt mottagen? "Det här forumet"? Tror du att UPA skiljer sig från andra ställen, på nätet eller i verkligheten? Ingen, någonstans, gillar en sån som dig, eller de andra nick du varierar dig med. Hur gammal är du? Har du varit avskydd av alla hela ditt liv? Inte konstigt i så fall.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum