Avatar

OBS! Fina grejer! Ole

av Josef.S, XXX, torsdag, juni 24, 2010, 08:15 (5074 dagar sedan) @ ole

Japp!

Brukar räkna ut så att jag belastar den med cirka 500W. Vad den ger ut max. har jag inte testat.
Brukar kunna ha den stå och puttra ute på sommarstugan mörka kvällar i stället för att köra stora dieseln. Då har jag el till lampor tv laddning av solcellsbatterier m.m. Kommer inte ihåg exakt hur länge den går på en tank men ungefär 5-6 timmar skulle jag tippa på. Har inte använt den ordentligt i år ännu och minnet är gott men kort.

Brukar även ha den med i båten. Det droppar lite obränd 2-t olja ur avgasröret så jag har en kartongbit under. Har kört in den på lite fetare blandning så kanske därför den droppar. Har blandat till 2,5 % för kineserna använder mycket gammaldags teknik och förr var det ett måste att smörja nya 2-taktare lite extra. Åtminstone första tanken bensin. Sedan skulle man börja med att belasta lite för att sedan öka vart efter. o.s.v. det där vet du redan, antar jag.
Den är ganska tystgående så jag har kört den överallt där jag behövt. Det är bara att fråga hur många som vill ladda sina batterier och då blir grupptrycket så stort att gnällspikarna inte vågar säga nåt.;-)

En bra maskin för inte pengar alls! När den strejkar lägger man den i batteriåtervinningen. Du vet, allt som lyser eller låter ska lämnas åter! Det är såna här grejer som menas, tror jag.:-P (vet inte vad dom här olika gubbarna betyder. använder dom som dekorationer)


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum