Blivit med "gräddvisp"!

av Arkivdykarn, torsdag, juli 01, 2010, 07:54 (5056 dagar sedan)

Lasse h (med bil)ja å dotterson aris drog till motala igår för att köpa en begagnad mercury 2,2hk årsmodell 1997, utgångspris 3.200:- lite mycke men tänkte att köper man från en båt/-motorfirma är den genomgången å man får 6 månaders garanti, men "man ska aldrig säga alltid"!

det började med att motorn startade direkt och gick rent å fint, men la sen av å gick inte att få igång igen, snubben konstaterade soppatorsk, pyttsade i, men "icke sa nicke", stämmningen blev lite nervös, ja sa; ja tar den för 2.500, det blev 2.700, för ja hajade att det inte kunde va nåt större fel, bara nåt bränslestopp eller loppa på stiftet, minns att ja på skoj sa; ä benzinkranen öppen!! han log lite fånigt/irriterat å sa; ja visst, å fepplade på kranen, men som ja minns det stod den horisontellt=stängd, så har ja tur så berodde stoppet på stängd kran!!! ovanligt sätt att pruta på!! å den rackarn skrev på kvittot; "säljes i befintligt skick, ingen garanti", det sa han inget om å ja kollade inte kvittot föränn senare,
sen hade han fyllt tanken proppfull så det läckte benzin i lasses fina audi a4 men i en balja med massa tygtrasor, men nog för att vi skulle bli "höga" å få ont i skallen,
men motorn är bland dom bättre i klassen,monterad i usa (ev.även byggd där) men knepigt att den modellen bara tillverkades mellan 1996 å 1998?

ev.avlöser sonson marley aris idag å blir nåra dar, om inte, drar ja till ön imöra å testar nyköpet å montera på fästet till roderskäddan (se bild)

lev väl!

[image]

[image]
En svalkande bild så här i värmeböljan!


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum