Avatar

Få fart på beg Batterier

av Håkan, Göteborg, onsdag, juli 14, 2010, 20:49 (5043 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Kan bekräfta att de tre förbrukningsbatterierna verkar ha ett nytt liv, tack vara den dumme Sven-Barry och hans rostiga garageladdare under senvintern.

Under de tre veckor från före midsommar och tills nyligen jag och mina drufsar/drufsor hade båtliv innan jobbet och behovet av pengar fick mig att gå iland igen använde jag laddaren bara tre gånger, behovet av kall öl krävde detta. I övrigt höll de spänningen uppe i vårt båtliv, med tre olika drufsor och alla lika gulliga.

I övrigt kan rapporteras att båtlivet var fint, ingen sjuk och ingen skadad och inte ens ett plåster behövdes. Skepparen tog ett par Alvedon en morgon för att klara morgonvandringen runt Rörö men så är det ibland. Som längst upp till Lysekil, med ett par nätter i Fiskebäckskil efteråt och därt låg vi på samma brygga som Northern Light och jag hejade på Rolf Bjelke och kände mig som en riktig sailor.

Klotterplanket ser ut att dö, den där galningen Ljusne-Håkan har tagit över kroppen efter sommarprataren Ljusne-Håkan från förra året och jag vet ingen som kan driva ut galenjävulen ur den kroppen för han är från Ljusne och norr om Göteborg är ingen klok.

Hoppas ingen tror jag är klok heller.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum