Avatar

Öppna varv

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, juli 22, 2010, 09:10 (5049 dagar sedan) @ Håkan

Inte alls oäven idé.

Har nu besökt Öppna Varv på Ellös tillsammans med hustru, en tålig kvinna, ett antal år i rad. Om hon nu vill vila från detta är jag troligen disponibel. Själva ruskningen blir dock svår, för att inte säga farlig, emedan alla båtar ju ligger i sjön! Alla förstår ju vad som kan hända om en köl trillar loss medan båten ligger i hamnen. Alla utom norska Bavariaägare förstås, men någon Bavaria behöver man inte vara rädd för att få se på ÖV.

H&R sätter ju samman båtar i sina monteringshallar. Men, där är det inte helt lätt att få spelrum för fri och frisk ruskning. Jag vet inte om jag kommer att kunna avhålla mig från grävande och förolämpande s.k. journalistik vad gäller den H&R med grava delamineringsskador som varvet vägrar ta ansvar för. Lågt i min bok. Det finns ju andra kvalitetsvarv där det inte luktar lika illa.

Har flera år fastnat för gedigna tyska motorseglare, där jag tillsammans med säljaren också fick tillfälle att öva upp min tyska. Jag blev imponerad av det lilla f.d. östtyska varv (ej kollad uppgift) vars representant så tydligt och klart var oerhört stolt över den båt man byggt. Inget luddigt försäljarjams där inte!

mvh Sven-Jan Josefsson

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum