Avatar

Julklappstips - på riktigt

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, tisdag, november 17, 2009, 15:00 (5277 dagar sedan) @ P.Griffin
Ändrad av S-B A-son, tisdag, november 17, 2009, 15:38

Av artikeln i tidningen att döma har författaren tyvärr inte riktigt reda på sig, eller också försöker han bara kapitalisera på sagda bogerbåtsnördar.

Några exempel bara: Luleås hamnbogserare har kvinnonamn, http://www.tugboatlars.se/Victoria.htm eller http://www.tugboatlars.se/Valkyria.htm kan ju vara bra början att kika på om man är intresserad av kvinnliga bogsererskor!

Dessutom stället jag mig ytterst tveksam till att Victor skulle var den minsta bogseraren med sina 870 hp. Lilla Frej som jag av ren slump råkar känna till har en betydligt anspråkslösare maskin. Frej var i olika skepnader i aktiv tjänst från 1866 till alldeles nyligen, då Sjöfartsverkets nya kravlista på småtonnage över 20 registerton gjorde det ekonomiskt omöjligt att driva henne vidare! Frej är till salu för den hugade spekulanten, men tonnaget kan bli knepigt också för fritidsskepparen om jaq förstått allt rätt!

I stället för att köpa en bok av en amatör kan man ju botanisera bland riktiga böcker: http://www.fallrepet.se/viewtopic.php?f=2&t=28

Mycket nöje!

mvh Sven-Barry - drar lasset!

Edit: Länk till Frej här http://www.tugboatlars.se/Frej1.htm

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum