Avatar

Utsparkad

av Håkan, Göteborg, onsdag, oktober 07, 2009, 20:53 (5286 dagar sedan)

Det T skrev i en annan tråd fick mig att fundera lite, som alltid.

Det där T tycks tro att jag en gång blev utsparkad från Fendern, det stämmer bara i viss mening, och det kan vara en intressant sak att belysa.
Jag skrev under en kort tid på Fendern, det är många år sedan och det är fanken vad tiden går fort, och jag har alltid varit göteborgare och med en möjligen lite för stor tendens att vara vitsig, och ibland tyken. Jag försöker faktiskt vara underhållande men alla vill ju inte bli underhållna.

Och så kom det en tråd där folk skrev om oljeriggar som sjunkit plötsligt medan de borrade efter olja, och orsaken att de sjönk var enligt skribenterna att vattnets specifika vikt plötsligt minskat genom inblandning av gas från fickor av gas i jordskorpan under havet, och dessa gaser frigjorts genom borrningen.
Flera riggar påstods ha sjunkt på detta sätt, bland annat i Nordsjön.

Jag var den ende på Fendern som ifrågasatte detta, och när jag envisades med att be om sakuppgifter som till exempel namn på någon av dessa riggar, tid och plats när det hände osv, så blev folk sura på mig och kontaktade moderatorerna.
En av dessa moderatorer mailade mig då och bad mig att sluta störa den goda stämningen på Fendern.
Vilket jag naturligtvis genast slutade med, T.

Några sakuppgifter om riggar, eller något annat, behövdes därefter inte och Fenderfolk lever såvitt jag vet ännu lyckliga i alla sina dagar.

Håkan
heller ingen avig jävel


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum