Avatar

Summering av Moderatorsnacket

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, onsdag, oktober 07, 2009, 23:10 (5286 dagar sedan) @ Okänd

Jag tycker ALLA skulle vara moderatorer. På det sättet skulle ju ingen kunna bli trampad på tårna. Det vore ju bara att ta bort inlägget och sedan bara glömma att det någonsin funnits. Är man riktigt på hugget skulle man kunna döpa om det till olägget! Eller ett utlägg.

Fast, det skulle ju kunna bli så att folk satt och retade upp sig på sånt de inte såg. Vem som helst skulle ju kunna misstänka att någon skrivit något riktigt eländigt personangreppsaktigt och irriterande skitfult.

T.ex. om jag träffar signaturen Håkan så skulle han kunna få för sig att börja puckla vilt för att han trodde att jag skrivit något illasinnat om dubbla slangklämmor. Vi är ganska välväxta bägge två så skadorna skulle bli stora innan polis och ambulans hann fram. Dessutom är jag skyldig honom pengar, 262 kr för att vara exakt, så jag undviker honom numer så gott det går! Ja, om han inte hade kunnat läsa ett sånt slangklämmigt inlägg alltså!

Ja, ni förstår säkert vad bra allting kommer att bli!

Som alternativ nr 2 tycker jag att Anders S och signaturen Q skulle bli moderatorer. Anders för att han vågar flytta på inlägg och Q för att jag verkligen vill att han inte längre skall var avundsjuk och missundsam!

Och framförallt för att jag tror att ingen av dem någonsin kommer att skriva här!

mvh Sven-Barry - galen och vis


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum