Svar

av Tomas E @, måndag, december 07, 2009, 17:35 (5257 dagar sedan) @ S-B A-son

Enligt SXK innebär detta också nya icke exklusiva avtal för frilansare.


Sven-Barry: vad betyder detta? Att arvodena är låga? Att PK får använda andra hipp som happ förutom dem man har långsiktiga samarbetsavtal med? Att frilansarna i fråga får skriva för andra alster?

Ett par länkar, där den ena är skriven av en kommunikatör (chefredaktören) och därför inte är lika informativ som den andra:

http://www.sxk.se/verksamhet/mickewestin.asp

http://www.sxk.se/aktuellt.asp#422

Av den andra länken framgår att folk inom SXK nu har börjat tänka till och att man har tagit fram ett ramverk för styrning. Vi har varit rätt många som har hävdat att det först måste bli sämre innan det kan bli bättre och nu verkar det faktiskt finnas förutsättningar för att åtminstone tidningen har bottnat. Jag hoppas verkligen att den övriga föreningen också vänder, eller måste det först bli ännu sämre i de delarna?

Det står en hel del om "ännu bättre", vilket tyder på att en kommunikatör åtminstone har tillåtits redigera även denna information. Alla vet ju att det är frågan om att det varken kan eller får bli sämre, vilket det ju å andra sidan är omöjligt att tänka sig att det skulle kunna bli.

Ska verkligen bli intressant att se nr 1 2010!

--
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum