Ska segelleden mellan Hyppeln och Rörö spärras av en lågbro

av Ura-Kaipa, torsdag, oktober 08, 2009, 19:01 (5313 dagar sedan) @ Peter K

Ärligt talat - detta är ett båtforum, finns den någon som gillar lågbroar på ett sådant..?, undrade Peter K.

Det kan man verkligen fråga sig. Jag vet inte om Peter K har följt den långa debatten på Sailguide om "våldtäkten av Bohuslän", där jag bland annat har tagit upp frågan om lågbroar och vägbankar.

Om du har gjort det kan du konstatera, att jag inte får något som helst gensvar från båtfolket på mina varningssignaler. Tvärtom får jag kraftiga mothugg i varje fråga. Det har varit ett massivt motstånd, ibland i ett uppskruvat tonläge som har övergått i ren mobbning mot mig.

Du, som själv har varit båtmänniska, reagerar exakt likadant och gör narr av mitt miljöengagemang och min önskan att väcka opinion för att det rörliga fritidslivets företrädare ska få sina legitima krav och önskemål tillgodosedda.

På gamla klotterplanket blev sågad jäms med anklarna för mitt miljöengagemang. På Sailguide blev det om möjligt ännu värre. Vi får se hur det går här. Sven-Barry är ju en godmodig person och verkar sympatisera med mig. Men snart dyker väl Håkan upp och börjar gorma om brist på källhänvisningar i vanlig ordning. Och Peter K - ja, du har väl aldrig någonsin hållit med mig om någonting - eller?


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum