Avatar

Stackars ateister.

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, onsdag, december 16, 2009, 16:52 (5263 dagar sedan) @ Siobhan Clarke

Coppertail, vad menar du med det som står längst ner på dina inlägg? Vem är Anders L?

[Här stod förut text som nu är raderad av mig (Anders L) då den inte hade med ämnet att göra och inte höll den nivå jag vill ha på forumet. Om någon vill veta vad som stod här, kontakta Anders L]

Jag behöver hjälp med min båt men undrar om det här är ett seriöst forum? Mycket verkar handla om datorer och såna som inte gillar invandring som bråkar.
Finns det något bättre forum?

Jovisst är det seriöst! Det är bara det att de flesta frågor om segel, kölar, värme, kylskåp och toaletter tagits upp i det oändliga så att vi därför måste prata en hel del skit också för att inte forumen ska stanna helt. Det är lika på andra forum med, vare sig det handlar om båtar, husvagnar eller inspelningsteknik och studioprylar.
Men du kan lugnt fråga "riktiga båtfrågor" här så får du vettiga svar, garanterat. Sailguide finns ju också med många som vet det mesta om båtar. Att det blir lite tjafs i en del trådar är bara mänskligt. Såna är vi människor. Dessutom är vi ungf samma folk som skriver på alla forumen.
Välkommen hit!

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum