Avatar

Intressant...

av Seawolf @, fredag, februari 12, 2010, 16:58 (5194 dagar sedan) @ Håkan

Det är visserligen nästan omöjligt att yttra sig om såna här frågor utan att bli anklagad för rasism främlingsfientlighet osv. Men ändå:

Det är oförenligt med invandring i någorlunda skala och att samtidigt ha bra sociala skyddssystem som ger försörjning, i kombination med minilöner. Det är tragiskt att inte den politiska majoriteten inser och erkänner detta.

På den tid då USA tog emot massor av miljoner invandrare fanns inget socialbidragsystem, ingen arbetslöshetsförsäkring, ingen allmän sjukvård, inga minimilöner. Det var upp till envar att försörja sig. Alla som ville fick komma.

I det aktuella fallet med den uteblivna handskakningen vore det ju helt OK om den arbetssökanden själv hade fått stå för konsekvensen att av att prioritera sin religiösa tro framför en potentiell försörjning.

Så länge inte de etablerade politiska partierna och samhällsjournalisterna tar tag i denna typ av konsekvensanalys och talat öppet om den kommer man att skapa en massa väljare som blir urförbannade och röstar på SD-extremisterna i ren protest. Vilket bara gör saken värre på sikt.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum