Avatar

På Kryss och X-klubben

av Håkan, Göteborg, lördag, februari 27, 2010, 17:32 (5181 dagar sedan)

Fick återigen På Kryss fast jag inte betalt pren... menar medlemsavgiften i år.

Jag har också fått flera brev med påminnelser från X-klubben och de verkar faktiskt se mig som viktig för deras fortsatta existens.
Jag tolkar det som att de som har X-klubben som sin existens tycker jag är viktig.
Inte jag personligen alltså, men det där att vara en av alla de som utgör världens största grupp av prenumeranter på ett glassigt annonsblad för båtar som kostar över 200.000 per meter. Och tillbehör som gör båtlivet så bekvämt att man knappt märker havets krafter.
Och samtidigt blir man medlem i X-klubben.

Njae, jag tvekar och känner mig litegrann som en kverulant, jag har ju faktiskt haft nytta av X-klubben förra året då jag låg en natt vid boj.

Och den där familjen som tidigare använde mina pengar för att bland annat måla om sin båt är ju faktiskt borta, kanske äntligen färdiga med allt jobb för ett fortsatt behagligt liv utan ansträngande redaktionella mödor.

Senaste numret innehöll, förutom annnonser med glassiga lyxbåtar och redaktionellt material med bilder på folk som seglar kryssarklubbeskader utan flytväst, också en riktigt rolig berättelse om en tjej som köpte båt i Sudan och sålde den i Egypten.

Och en betraktelse över hur man hanterar båtlivet med tre gånger så många skrov som jag har.
Den gubben skulle jag vilja träffa, han kan ju tre gånger så mycket som jag!

Men hur skall jag göra med prenumerationen?
Vad säger upa?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum