Avatar

2

av Håkan, Göteborg, fredag, mars 05, 2010, 16:05 (5174 dagar sedan)

Dagar kvar till det riktiga rusket, men jag blev pre-ruskad på Satans Järnvägar i går på hemväg från Borlänge.

Försening och redan försvunnet anknytningståg i Sala fast vi under Intercityresan fick besked att det skulle vänta på oss. Efter att ha stått på perrongen en stund högtalade de oss till att gå på Intercitytåget igen och så kom en hel hop människor till Stockholm i stället.
Och där skulle ett X2000 gå 19.10 och vi fick fel plattformnummer men det upptäckte jag så jag kom rätt, och sedan kom tåget och vi klev på och sedan väntade vi enåenhalvtimme på en lokförare som ersättare för den ordinarie som satt fast någonstans på ett annat tåg som havererat.
Kom hem vid midnatt och som tur var hade tåget en extravagn som redan tidigare kopplats för att komma till Göteborg så alla vi störda resenärer fick plats och jag tröstade mig med ett par whisky på tåget.

Nu på morgonen upptäckte jag via min morgontidning att många avgångar mellan Göteborg och Stockholm är inställda i flera veckor och jag har just kollat Satans Järnvägars hemsida och vi fyra verkar ha en ruskig tur, just våra avgångar tioll och från den Kungl.Hufv.Stdn är OK. Ännu, kanske man skall säga.

Söndag 7/3 åker vi med tåg 430 med avgång 10.42 från Göteborg.
Måndag 8/3 åker vi med tåg 447 med avgång 19.10 från Stockholm.

Ni andra, Rövarn och S-B osv ombedes också hålla koll på SJ så de inte plötsligt ändrar något.

Vi ses vid tåget på Söndag, tyvärr öppnar inte baren i stationskafeét förrän klockan 11.00 så det blir en medhavd på bänken på perrongen i stället. Som riktiga A-lagare alltså.

Krafs!
Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum