Blåtand ...

av Walter Mitty, fredag, mars 12, 2010, 14:27 (5167 dagar sedan) @ Pinja

Walter, ingen blåtand finns, det är bekräftat nu, var med datorn till affären. Ficken lös USB-Blåtand som plåster på såren. Tack för hjälpen. Planket, nytt eller gammalt, är all kunskaps moder.

En annan fråga:
Vet någon vad det är för principiell skillnad på Kontakter och Adressbok i Outlook?? Jag verkar ha problem med att få över ALLA poster från min telefon. På jobbdatorn där jag synkar mot Lotus Notes går det bra.

Pinja


Det är mot kontakter du synkar. Adressboken är en gammal kvarleva. De följer olika protokoll.
Tidigare hade jag allt i adressboken, och var sedan tvungen att flytta till kontakter. Det är en kladdig flytt - håll dig till en.
För vanligt emailande just nu spelar det ingen som helst roll, men för framåtkompatibilitet är det nog bäst att hålla sig till kontakter.

Tips: bland kontakter kan du skaffa undermappar, och välja att synka mot en viss undermapp. På så sätt slipper du få med alla möjliga adresser i telefonen. Undermapp fixar du i Outlook genom att klicka i vänsterfältet (om du har det uppställt på vanligt sätt), klicka på kontakter,, och skapa en undermapp där. Föväxla inte med en distributionslista - det är en annan typ av objekt.

Beroende på telefonmodell, synk-programvara och Outlook är det mer eller mindre svårt att få allt att funka. För min del går det numera bra, sedan SEM kommit ut med fungerande program, fast det tog dem 10 år!
Har du problem är det kanske så att du inte har senaste versionen, eller rätt version, av synkprogramvaran?

PS: Blåtand, den modell du köpte står listad som att den skall ha BT. Nå, med all respekt så är BT ett jäkla skit.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum