Avatar

Ett exempel på desinformation

av Håkan, Göteborg, tisdag, augusti 22, 2017, 14:37 (2410 dagar sedan) @ S-B A-son

OK då. Bara för den här gången.

Dina återkommande åsikter om muslimer som grupp, och för den delen troende kristna, är precis att likna vid de åsikter som nassarna hade om judar. Vart detta ledde är förfärande.

Jag inser att du inte ser kopplingen. Eller också, hemska tanke, gör du det!

Jag har bett Rövarn ta bort mitt konto. Det här är helt enkelt för mycket.
Har ingen lust att bli ovän med dig på riktigt, men dina återkommande personangrepp stör mig faktiskt. I grund och botten tror jag att du är en snäll människa, men något verkar ha hänt!

mvh Sven-Barry

PS Error får väl ge mig sin mailadress så kan jag återkomma om CTEK-burken! DS

Jag har aldrig skrivit om muslimer som grupp, Sven-Barry, eller om kristna som grupp.

Det jag har skrivit om är att religioner är vidskepelser och hur det påverkar människors sätt att se på verkligheten, och att jag avskyr religioner överhuvudtaget.

Jag har då alltid varit noga med att påpeka att detta inte innebär att jag avskyr religiösa människor vare sig som grupper eller individer.

De jag avskyr är de som använder religion för sina egna syften, med religiöst påverkade människor som verktyg, och detta har jag skrivit vid många olika tillfällen sedan åratal.

Tyvärr verkar detta ha gått dig förbi.

Varför du ser det som en markering mot avskyvärda grupper som "nassar", för att använda ditt sätt att uttrycka dig, genom att ta bort ditt konto hos Rövarn är en ny fråga jag får försöka fundera över.

Håkan

PS
Jag kom plötsligt på det där med att du skriver "dina återkommande personangrepp" och jag förmodar du menar angrepp av personlig karaktär från mig riktade mot dig.

Jag tror inte jag har skrivit ett enda utan direkt föregående sådant från dig, och sällan ens då.

DS


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum