Avatar

Ett exempel på desinformation

av Håkan, Göteborg, tisdag, augusti 22, 2017, 17:59 (2438 dagar sedan) @ morpheus

Det kanske är som så att det här klotterplanket har kommit till vägs ände? De som skriver kan räknas på ena handens fingrar, och de som läser på andra handens fingrar. Det tillkommer inga nya men gamla försvinner, så låt oss släppa taget om denna sjunkande skuta.

Det är ju ändå ingen som gläds av det som skrivs ändå. Bara massa negativism åt alla håll och det gör ju ingen människa gladare.
Jag har mer glädje av en del grupper på fejan som både uppskattar det man skriver och man uppskattar andras inlägg på samma sätt.

Jag säger som S-B, ta bort mig härifrån för jag kommer heller inte att besöka denna sidan mer ändå.

Redan under våren i år började jag tänka på samma sätt om upa, morpheus, vid den tiden efter några månader av jobbiga trådar med några upare och Sven-Barry en av dem.

Det står var och en fritt att se vem som helst i positiv eller negativ riktning i frågan om vad som ligger bakom minskad aktivitet på upa, om det överhuvudtaget beror på en eller flera individer.

De som menar att det beror på att det finns extremister bland oss borde ha modet att följa upp med exempel på vad dessa påstådda extremister skrivit på upa och som visar att de är extremister.

Detta händer dock aldrig, och att upa verkar tyna bort har lika mycket med det att göra som med de påstådda extremisterna - varav den enda jag träffat personligen och är säker på är en extremist (och som jag ändå tycker mycket bra om) slutade skriva här redan för ett par år sedan, alltså Nitgubben.

I hans fall utan att göra en offentlig affär av det, hedrande nog.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum