Avatar

Båten på land

av Håkan, Göteborg, lördag, september 02, 2017, 11:32 (2400 dagar sedan)

Tog upp i går Fredag, för ovanlighetens skull i perfekt väder med klar himmel och ljumt i luften och bara lite lagom vind.

Fick hem dynor och det mesta annat i går ihop med sonen och en hyrbil, resten i dag plus storhandling på Frölunda Torg, man får passa på när man har hjul...

Hyrbilen var en Peugeot minisuv och trots stort intryck och hög kaross rymde den betydligt mindre än min gamla V70 och hade mycket kortare lastutrymme, dessutom gav den inget plant golv då man fällde bakre ryggstöden.

Men jag bor ju nära båthamnen och med totalt tre vändor är nu allt fuktkänsligt hemma, och det tekniska inför vintern återstår.

Jag fuskade med botten i våras och fläckade bara där färgen släppt, det hade inte växt något märkbart mer men det är nu allt fler ställen där färgen släpper, så till nästa säsong har jag ett sådant där val - fuska igen eller ta bort allt gammalt och börja från grunden.

Att själv gå över hela botten för hand eller med maskin lockar inte, det får bli att leja ut jobbet och antingen slipa eller blästra rent från gammal färg.

Har några synpunkter på detta och har några egna erfarenheter av att få sådant jobb gjort?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum