Avatar

Partiet som alltid har rätt

av Seawolf @, måndag, september 11, 2017, 22:42 (2389 dagar sedan) @ Håkan
Ändrad av Seawolf, tisdag, september 12, 2017, 06:24

Frågan är vilket som är mest beklämmande, att samarbeta med V med sin väldokumenterade historik som hyllare och tillbedjare samt understödstagare från de kommunistiska regimerna i Sovjetväldet, m.fl. våldsutövande diktaturer, eller att samarbeta med det SD som mestadels av andra beskylls för politik som de inte har idkat.

De nazistiska idioter som Sverige hyser har funnits, finns och kommer att finnas. Under de senaste 50 åren har de röstat på allehanda partier som de har ansett vara minst fel ute. Vilka kan vi gissa, men de flesta av dessa har inte beskyllts för att föra deras politik, undantag Ny Demokrati och SD.

Det anses vara oK att V säger sig ha gjort upp med sitt kommunistiska förflutna, trots att en hel del av deras nuvarande tillbedjare är lika kommunistiskt extrema som någonsin.

Men SD, icke så. Varenda stackare som vågar antyda att SD inte är är ett nazistiskt, rasistiskt och främlingsfientligt extremistparti som lämnat sitt ursprung (som V har gjort och tillåtits göra) blir hudflängd å det häftigaste. Strategin i denna kampanj som är framgångsrik är att hämma att erfarna sansade personer går in i SD, vilket då tvingar SD att utse deras motsatser som partifunktionärer, med frekventa klavertramp som följd.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum