Avatar

Nu börjar 7-klöverpartierna tävla om vem som tvärvänder mest

av Håkan, Göteborg, fredag, oktober 20, 2017, 14:19 (2380 dagar sedan) @ Seawolf


Men var är alla nu, nu när krisen på allt fler områden är akut i hela samhället?

Håkan


Nänä, krisen är inte på långa vägar akut ännu.

Först skall alla flyktingkommuner som inte längre får statsbidreg gå i konkurs. Sen skall utanförskapsområdena på allvar börja agera som självständiga stater med egna öppet beväpnade kombinationer av rövarband och polismakter, som dessutom börjat göra formliga erövringståg mot icke-utanförskapsområden och egna lagar, vissa av dem av sharia-typ.

Spetsa denna anrättning med en lågkonjunktur, och att den mest kvalificerade delen av Sveriges befolkning kastar in sina handdukar och flyr till länder med ordning och reda och måttligare straffskatter på kvalificerat arbete, och tar sina företag med sig.

Innan din beskrivning av framtiden blir en beskrivning av den framtida verkligheten i Sverige, Seawolf, är det en del annat som kommer att hända.

Eller kanske inte, jag tror de mentala barriärerna och dagens människor med de värderingar som trots allt är de flestas, kommer att förhindra att den här lite mjukare förändringen blir morgondagens verklighet.

https://ledarsidorna.se/2017/10/tidsmaskinen-pensionernas-och-kommunernas-enda-raddning/

Men det är en bra beskrivning av många mekanismer i det som byggde om det gamla samhället till vårt samhälle och hur svårt det är att nu bygga om det igen.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum