Avatar

The Times...

av Seawolf @, måndag, januari 22, 2018, 22:17 (2282 dagar sedan) @ Håkan

Passa dig Dj-t noga, Håkan!
Förslag från den hysteriska rödgröna nomenklaturan till inskränkningar i yttrandefriheten finns genom att införa lagar mot förtal mot Sverige, som gör dina citeringar från The Times olagliga och straffbara.

Jag citerar från länken nedan:

“Utvidgningen innebär att röjanden som inte är tillräckligt allvarliga för att bestraffas enligt våra förslag till nya brott i 19 kap. BrB ändock kan träffas av straffansvar” innebär, i den kontext som utredaren presenterar, att det räcker med att Sveriges relationer med andra länder påverkas på något sätt. Även om uppgifterna isolerade i sig inte är hemliga utan även ett arbete med öppna källor som grund kan, om det presenteras, bli straffbart om sammanställningen kan bedömas som hemlig eller skada relationerna med främmande makt eller en grupp av länder eller intresseorganisationer. Det är allmänt känt att världens underrättelsetjänster arbetar kanske främst med öppna källor mer och mer. Öppna källor som blivit allt mer viktiga, och värdefulla, med internets framväxt."

https://ledarsidorna.se/2018/01/ledarsidorna-se-kan-tvingas-till-tystnad-2019/

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum