Avatar

Min åsikt...

av Seawolf @, torsdag, februari 08, 2018, 06:01 (2263 dagar sedan) @ Håkan

Bra, se till att leverera något konkret också för en gångs skull.


Om jag kommer på något jag ser som möjligt att genomföra eller få andra att genomföra, Seawolf, kommer jag naturligtvis att leverera.

Under tiden väntar jag på din konkreta leverans av ett nytt parti.

Håkan


Jag har föreslagit något konkret. Jag har inte förespeglat att genomföra förslaget. Nu försöker du glida iväg igen, Håkan.

Ditt förslag om något konkret, om du nu kan komma på något, ställer jag inga krav på att du själv skall genomföra.

Därefter skall jag med viss njutning komma med den typen av kritiska invändningar som du själv i egenskap av tränad blängare (men inte genomförare) så gärna sprider.


Det började med den där gliringen "...för en gångs skull" i det tidigare inlägget och nu fortsätter det med mer sådant i dina avslutande ord, Seawolf, och det är inte oväntat då det där med att vara mottaglig för invändningar inte är din bästa gren om man säger så.

Jag såg inte din framställning av ett slags partiprogram som att just du skulle starta partiet, och inga tidigare inlägg från mig säger något sådant.
Det jag skrev i mitt senaste inlägg om konkret leverans av ett sådant parti var bara en upprepning av din formulering om konkret leverans från mig, inget annat.

Konkret betyder ju något som finns i verkligheten till skillnad från något som är tänkt att kunna finnas.

Till sist(?), som uppvärmning till att komma med kritiska invändningar mot vad jag kanske kommer med kan du ju bemöta de kritiska invändningar jag kom med för ett par inlägg sedan men som du hittills verkar vilja bortse från.

Ser fram emot fortsatt meningsutbyte i en anda av ömsesidig välvilja.

Håkan

Fortfarande inget förslag.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum