Avatar

425

av Rövarn ⌂ @, lördag, februari 17, 2018, 20:20 (2232 dagar sedan) @ Excel 319

Rövarn är klurig han :thumb: Han är faktiskt värd en riktig guling och inte bara en osynlig. För övrig verkar Patrik vara ute och cykla på en riktigt dålig cykel.

Tack för den, Rövarn, jag öppnade först din länk i inlägget och läste det öppna brevet till Rikspolischefen, och sedan gick jag till artikeln på detgodasamhallet.com och öppnade den länk till DN som finns där.

Kom till DN och samma betalvägg, skrev in de magiska bokstäverna i deras adress och se - samma sida som via din länk öppnade sig direkt.

Det är inte jag som ska ha äran, det är nog mer snålheten inom mig som gjort att jag hittat möjligheten. ;-)

unv.is funkar fö. på flera betalsidor! Om man använder den på t.ex. Aftonbladet så "går man miste om" all reklam och övrig bling-bling som ger intäkter till deras verksamhet, man bör därför inte använda metoden på sidor man vill gynna även om det kan vara lockande att slippa reklamen.

Har man en ad-blocker installerad vill bland andra Aftonbladet envist försöka att få användaren att stänga av den med en stor blaffa som gör artikeln oläslig, det kan man ganska enkelt kringgå genom att trycka på tangenten "Esc" i rätt ögonblick precis när sidan laddas.

Det finns säkert fler tips, men dessa klarar jag mig ganska bra på.

--
Vänligen besvara även det sista inlägget i trådarna, inte bara de första!
:puppy:


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum