Avatar

En krävande debattartikel

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, onsdag, maj 23, 2018, 13:05 (2137 dagar sedan) @ Seawolf
Ändrad av S-B A-son, onsdag, maj 23, 2018, 13:17

Om någon totalt missuppfattat en del av vad de hör eller får för sig och emellanåt går på stolligheter, så innebär det inte att ALLT en sådan person snappat upp och vidareförmedlar nödvändigtvis är falskt eller galet. Det för envar mariga är att själva ta vara på det som är sant, och att skita i det som är galet. Fakta kan liksom inte smittas ned av förmedlaren.
Att konsekvent förkasta allt som framlägges för att förmedlaren har dåligt omdöme är ingen bra strategi för den som letar en så riktig verklighetsuppfattning som möjligt.
Man kan dra paralleller till många miljömuppar, mycket av de faror de tar upp är faktabaserade. Men inte allt, och deras ideer om vad och hur åtgärderna skall se ut är oftast uppenbart totalt verkningslösa på problemen.

Men oberoende av vilken apart eller extrem åsikt en person kan hysa, så finns alltid någon Julia Caesar att försvara och stå bakom densamma.

Den pseudonymen är inte den bästa att ta till som åsiktsförsvarare om man vill bli tagen på allvar. Hon får Heberlein att framstå som måttfull och nyanserad.

Bara ett mycket gott tips.

mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum