Avatar

Om vikten av att våga säga nej

av Seawolf @, onsdag, juni 13, 2018, 09:29 (2116 dagar sedan) @ Håkan

https://ledarsidorna.se/2018/06/koks-i-lasten-duell-i-medelhavet/

Valet i höst innehåller en rad frågor där svaret från väljarna också kommer att bli nekande.

Håkan

Alltmer kommer dessa sanningar att erkännas av majoriteten i Sverige:

Det svenska bidragssystemet är inte och kommer aldrig att bli avsett för andra än de människor som finns här. Det finns inte och kommer aldrig att finnas integrationsinsatser som kan klara en anstormning av bidragssökande från den fattigare och oroligare delen av världen.

Det behövs ingen Einstein för att inse att det är inte den mera hjälpbehövande delen av dessa länders befolkning som kommer hit, utan språkkunninga unga män som har råd med resan hit. Alltmedan de mest utsatta, kvinnor och barn, överges både av dessa män och av Sverige.

Skall Sverige har råd att hjälpa dessa så måste Sverige fokusera på att bli ett välståndsland (i stället för ett välfärdsland) via högutbildade motiverade välbetalda människor, och inte lägga resurserna på bidragstagare, egna och importerade. De företag och deras högpresterade medarbetare som kan få detta att hända genom att stanna i Sverifge , måste finna att Sverige inte skattar iväg dem utomlands.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum