Avatar

IS-Andersson m.fl. vill hem

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, tisdag, februari 26, 2019, 18:25 (1883 dagar sedan) @ behan

Jag själv tycker som sagt att detta med en internationell hantering vore värt att tänka på, av flera skäl. En tycker jag att IS ju är något unikt ondskefullt, i klass med eller värre än Nazismen. Den senare fick ju sota för sina brott i Nürnberg. Något liknande borde ske med IS.

Att låta IS personer, både stridande och andra, återvända hem och bli överlämnade till vårt eget rättsväsende tycker jag bör undvikas.

Pinja


Visst har du rätt Pinja.

Jag har förstått att de flesta? IS- eller Daeshmänniskor tycks ha ägnat sig åt att vårda sjuka, laga mat, sköta administration eller kanske köra ambulans, om man ska tro div intervjuer i media.

Min uppfattning är att om man på något sätt, oavsett vilket, medverkat i jihad i Daeshs organisation så är man medskyldig till de fasansfulla brottsliga handlingar som den organisationen gjort sig skyldig till.
De som ev återvänder till Sverige bör sättas i fängsligt förvar i avvaktan på att den internationella rättsapparaten etableras och då omhändertas/dömas av den.
De barn de haft med sig eller som fötts i Syrien bör omhändertas av våra svenska myndigheter så som gäller här när föräldrar uppenbarligen är oförmögna att ge sina barn en kärleksfull uppväxt och att uppfostra dem till harmoniska och i samhället fungerande individer. Man har helt enkelt visat sig oförmögen att ta ett föräldraansvar.

Den gamle, som är djupt oroad över den naiva, välmenande aningslösheten

Förhoppningsvis har merparten av svenskar samma åsikt som du och Pinja och jag själv.

Här en liten sammanställning om partiernas åsikter:

https://www.metro.se/artikel/partierna-svarar-ska-is-anh%C3%A4ngare-f%C3%A5-hj%C3%A4lp-...

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum