Avatar

Anden ur flaskan

av Seawolf @, tisdag, januari 14, 2020, 20:08 (1562 dagar sedan) @ Pinja

Men om stora delar av hela befolkningar ska beviljas asyl som i fallet Syrien, klarar vi dels inte av att ta emot dem, och bidrar vi ju dels till att den de flyr ifrån vinner. (Sedan tillkommer problemet som Seawolf skrev om, att det, helt naturligt, är unga friska män som alltid utgör förtruppen). Bättre då att försöka finna lösningar på plats, även om SD även tycker så.


Pinja

För tydlighetens skull måste man med skärpa påpeka att endast c:a 20% av alla som Sverige släppt in med nån slags obegriplig hänvisning till Syriens inbördeskrig kommer från Syrien. Resten är från Afganistan, Iran, Irak, Pakistan samt allehanda trakter i Afrika. Hur var det Göran Persson predikterade: "Social turism".
80% av de som anländer är yngre män, och kanske 80 % av de som påstår sig vara barn är det inte.
Frågan är om fler än 10% är kvinnor, vilka ju har det största skyddsbehovet i trakter där det inte råder lag och ordning.

Sen finns det ju också en andel av invandrare som faktiskt har utbildning och arbetslivskompetens. Ifall de lyckas hålla tungan rätt i mun och inte blir utkastade pga. någon millimeterpetimeter så får de stanna. Man kan inte undgå att misstänka att våra av rödgröna fanatiker infiltrerade myndigheter inte vill ha kvalificerade invandrare, de kommer troligen att rösta konservativt vilket hotar strategin med valboskapsimport.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum