Avatar

GP

av Seawolf @, måndag, januari 27, 2020, 12:49 (1548 dagar sedan) @ S-B A-son

Berätta om något eller någon i Sverige som föreslår lösningar på de "utmaningar" (som problemen kallas). Jag har inte sett några sådana varken inom KP eller annorledes. Favoritsysselsättningen är att klaga och kritisera allt som föreslås och görs. Eller inte.
Jag tycker inte att du skall anklaga andra för brist på förslag på lösningar innan du själv framför egna eller andras förslag som du tror på.

Vad gäller de som invandrat så är det en minoritet av dessa som flytt från krigszoner, det är människor från andra länder varav många ljugit om var de kommer ifrån. Till yttermera visso är det inte de mest drabbade i de drabbade länderna/zonerna, nämligen kvinnor och barn, som invandrat utan frisk unga män varav många ljugit sig till barnstatus.
Sverige har haft en vilja att ha invandring för att rädda åldersfördelningen. Men att släppa in 90% unga män/"pojkar" lär ju inte förbättra läget på sikt, de föder inga barn i nästa generation.

Vad gäller alla som drunknar vid färden hit så är de offer för det (bl.a.) svenska hyckleriet: Vi har världens i särklass generösaste bidragssystem för hitkommande. Kunskapen om detta sprids över Europas närområde så massor vill komma hit. Sen hindrar Europa och Sverige merparten av de som blir lockade av detta att komma hit på andra än dessa riskabla sätt.
Hade t.ex. Sverige inte haft så generösa bidrag och bara släppt hit (under säkra former) sådana som i förväg hade sökt och fått inresetillstånd, så hade inte såna mängder flyktingar utsatt sig för så stora risker för att försöka ta sig hit. Detta på grund av att flyktingarna anpassar sig till omständigheterna. Så visst är det Sveriges fel att barn drunknar, för vår invandringspolitik lockar deras föräldrar att ta oacceptabla risker.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum