Effekter av Corona...

av Cthulu, Enköping, lördag, april 04, 2020, 18:17 (1475 dagar sedan) @ Håkan

Inte kan väl någon tänkande människa tro på diktatur i sverige? Jag ska erkänna att jag inte läst texten men har den någon korrelation med rubriken så är westerholm totalt bakom flötet.

Och jodå, jag har däremot läst en del om förslagen som lagts nu för att tillfälligtvis korta beslutsvägarna förbi riksdagen. Som det är nu verkar alla vara på tåget förutom M,V och SD som alla är på men med vissa inskränkningar i tid och sådär. Vi närmar oss bara de andra länderna en smula i kampen mot corona.

Själv tycker jag det räcker bra med eget ansvar eftersom jag anser det slår så snett med generella förbud. Som att inte få gå ut och motionera i sin ensamhet. I min värld är det ren friskvård som gör oss friskare och starkare.

Har ni bakat nåt på sistone? Jag gissar att folk måste ha allt toapapper för att skita ut allt de bakat. Jag blir trött av hysteri, låt gamlingarna/riskgrupperna självisolera sig och försök sen låta livet vara som vanligt, men med lite distans.

På vårt jobb kör vi som vanligt men försöker undvika att kramas och hånglas så mycket. Det börjar däremot krångla lite att få hem material från spanien och italien då det tillverkas en hel del hissgrejer där. Det sista vi hörde var dock att de iaf i spanien skulle dra igång igen efter påsk, och då i dag och nattskift för att dels separera folk och försöka jobba ikapp lite.

Det är omöjligt att inte underskatta vad detta kostat världen rent ekonomiskt. Personligen har jag allt på börsen så det hade varit en strålande affär att ha köpt en båt istället :-)


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum