Avatar

En båtrelevant fråga

av morpheus, måndag, april 13, 2020, 17:36 (1445 dagar sedan) @ Håkan


Så länge jag har ett jobb att gå till och sköta och att vi behövs i samhället tänker jag fortsätta med att lämna hemmet. Om inte vi skulle göra det skulle de övriga transporterna i samhället braka ihop helt. Vad som sker i sommar kan varken du eller jag sia om så det kan vi lämna därhän tycker jag. Om förutsättningarna för rörelsefriheten ändrar sig kan jag ta ställning till det då.


Helt riktigt, morpheus, och så är det för alla.

Ditt spontana inlägg direkt efter mitt inledande gav ett annorlunda intryck och min lite syrliga kommentar blev sådan den blev just därför.

Vi tar en dag och en vecka i taget och hoppas på det bästa, och jag drar mitt samhällsstrå till stacken via dator och telefon i hemmet, med kontakter i hela världen gubevars.

Samtidigt som det är tungt och bedrövligt på många sätt ser jag det också som något av en examensfråga för världen - klarar världen av det här eller kuggas vi och får gå ut bakvägen?

Håkan

Jag lider mer med din dotter i London, där kan det inte vara roligt att vara instängd i ett bås? Om man ser på hur andra länder har stängt ner och ändå har en hög dödlighet bland sin befolkning, dock med den skillnaden att de är många fler invånare men ändå har ju sättet man hanterar det här tycker jag visar på kunskap och medvetenhet istället för panikåtgärder. USA leder just nu ligan med över 22000 tätt följt av Italien och Spanien.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum