Båtrelaterat

av Excel 319, fredag, april 24, 2020, 13:15 (1435 dagar sedan) @ Håkan


Alltid lika roligt att kunna sprida lite glädje.


Vackra bilder är alltid vilsamma att titta på, Excel 319, och för den som vistas i de miljöer bilderna visar så mycket bättre.

Men det finns ingen anledning att med ord som dystopiska förringa den oro många känner inför det faktum att vi alla lever i en global kris just nu, med en omfattning som mänskligheten aldrig varit i närheten av, och att det enda vi kan vara säkra på är att mycket aldrig blir sig likt igen.

Håkan

Jag förringar inte, Håkan. Men det finns gränser för oro, tycker jag. Jag skulle vilja kalla dig en politikens hypokondriker. Regeringen är åt helvete, likaså oppositionen och nu senast även SD. Sveriges hantering av covid-19 är åt helvete och samma med hanteringen av Islam m.fl. Det finns inte mycket positivt i det du skriver och länkar till. Men som med alla hypokondriker så kommer du säkert att få rätt till slut. Gäller bara att se lite ljust på tillvaron under resans gång.
Det jag skrivit är inte ordagrant vad du skrivit eller vad de i dina länkade artiklar har skrivit, utan det är min känsla av vad som skrivs.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum