Avatar

Rotfrukter

av Seawolf @, torsdag, maj 07, 2020, 08:35 (1422 dagar sedan) @ Pinja

Köp Biltema arbetssockor. Suveränt bekväma. Gillas väl inte riktigt av damerna, men va phan.

https://www.biltema.se/fritid/fritidsklader/strumpor/rangersockor-2000043192

Pinja

Även unga damer drabbas av det där med kläders utseende och inte minst märkeshysterin. Barnbarnet på 9 år har lurats in i det där också, och pratar om sin "märke"-tröja osv. Samtidigt antydde hon förakt för mina Biltema-byxor och skjortor osv.
(Jag använder nästan bara sådana, praktiska, fickor på rätt ställen, slitstarka och krymper inte i tvätten. Finns inte bättre att köpa för något pris.)

Så jag har försökt berätta om hur märkesvaror kostar mycket mera oftast bara för att de slänger ut en massa pangar på reklam för att lura folk att tro att deras prylar är bättre, och sen måste de ha högt pris för att betala reklamen och att det finns företag som satsar på att inte göra onödigt mycket reklam och att inte ha mellanhänder mellan tillverkningen och köparen. IKEA, Biltema, Jula m.fl. och att deras "Märken" är ännu bättre för folk än de dyra.....

Fast jag är tveksam om sådana argument kan trumfa "Märkes" hysterin..... men försöka duger.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum