Avatar

De olika styrelsesätten i världen.

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, juni 18, 2020, 11:43 (1379 dagar sedan) @ Seawolf

För att ta ett specifikt exempel med covid 19, angående olika styrelsesätt, just nu läser jag att antalet döda i Sverige nu är över fem tusen medan det sammanlagda antalet i de övriga nordiska länderna enligt samma sammanställning är en bit över ettusen.

Vilket visar att lika styrelsesätt inte automatiskt ger lika utfall, så vad har gått så förbannat fel i Sverige?

Är det som jag skrev i mitt förra inlägg att vi inte har en styrelse överhuvudtaget numera?

Håkan


Sverige har utsatts för en total kidnappning av de rödgröna, och mest av S, så att allt, precis allt, från minsta offentligt subventionerad organisation, via alla offentliga institutioner och verk, departement, public service och merparten av alla presstödspublikationer är totalinfiltrerat av S-sympatisörer.
Hela den svenska samhällsapparaten har bara en enda inriktning, nämligen att få S att behålla makten i landet, allt annat är sekundärt och underordnat.
Den kroniska infiltreringen av allt detta har dessutom delsyftet att skapa anställningar och fixa fram lägenheter till alla S's verksammas barn och barnbarn.
Ett av medlen för att låsa fast makten är den enorma satsning S gör och har gjort på att skaffa bidragstagare som helt eller delvis känner sig helt beroende av S och som röstar på dem.
Ett rimmligt antagande är att andelen väljare som tillhör denna bidragsgrupp är c:a 12%, och ytterligare c:a 12% utgörs av alla anställda S-politruker enligt ovan.
Sen finns det nog c:a 5% av väljarna som oavsett allt annat är så ideologiskt indoktrinerade att de bara inte kan tänka alls.

Det var Reinfeldt som öppnade dörren på vid gavel.
Menar du alltså att han är sosse?

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum