Avatar

För mycket inlägg om andra personer

av Håkan, Göteborg, söndag, januari 24, 2021, 17:54 (1159 dagar sedan) @ Arne w

I den frågan har jag ett exempel på något där jag vet vem den originelle upphovsmannen är, och det är något som i klotterplankets begynnelse skrevs av någon under signaturen Håkan.

"När man kappseglar får man väl vända kappan efter vinden?"

Denna lilla retoriska fundering skrevs under den mångåriga period då ett tilltagande samhällsintresse samexisterade med intresset för båtliv på Klotterplanket, och dylika sarkasmer riktade mot dåtidens politiker (många ännu nutida dessvärre) togs välvilligt emot och genererade också en viss skaparlust hos andra.

Ack, flydda tider, men signaturen Håkan ger sig inte.

Håkan


Jag gissar att du tänker på Ljusne-Håkan. Han var med på den goda tiden när planket mest handlade om båtar och båtliv och ibland "husvangar". Då var planket kul. Jag saknar honom och det planket.

Numera handlar det mest om personangrepp och ideliga länkar till extremhöger-sajter som du uppmanar oss att ta del av. Får du betalt för det??

Nej Arne w, det var inte Ljusne-Håkan utan den Håkan som är jag som skrev den lilla ordleken.

Ljusne-Håkan är en av de som förutom många inlägg med funderingar och bilder på hur han jobbade med sin Vagabond också på den tiden var utsatt för trakasserier från folk, detta var innan införandet av registrering för att kunna skriva.

Ljusne och jag har träffats en gång eller två på den tiden jag och Sven-Barry reste med Satans Järnvägar till den Kungl.Hufvd.Stdn för att tillsammans med många andra upare besöka båtmässan därstädes, utdela turbokrafsar (med rullar) till de som närvarade och också studera nattlivet - där Sven-Barry alltid visade sig outtröttlig.

Men numera blir det ibland trakasserier också från de som är registrerade, som synes.

Vad menar du med frågan om jag får betalt?

Nämn ett enda personangrepp jag gjort.

Nämn någon sajt som jag länkat till som är extrem-höger enligt dig.

Att ha olika åsikter är en del av ett fritt meningsutbyte, men personangrepp är det inte.

Hör av dig!

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum