Avatar

Ännu en bakgrund till varför C är som de är...

av Håkan, Göteborg, lördag, juni 26, 2021, 18:08 (93 dagar sedan) @ morpheus

Henrik Jönsson är väl skåning? Dom kan jag inte med. Värmlänningar däremot går bra. Örebroare vete fan vad dom håller på med, de gnäller för allt. Och stockholmarna ska vi bara inte prata om, de är lite bakom om man frågar mig. Norrlänningarna får ingenting sagt på utandning men svarar ja på inandning. Gotlänningar pratar rappakalja så där fattar jag nada. Vad har vi kvar? Dalmasar, de är roliga typer. Mötte ett par på en camping för många år sedan. De gick och stöttade varann så de inte ramlade ihop. Min dåvarande hund (Bichon Frisé) låg under husbilen jag hade då. Hon hade vit päls men ryggen var svartsotig av avgasröret. När hon kom fram hördes det från dalmasarna i kör, ”kolla det har brunni i hunn”!.

Så är det, morpheus, men på mina otaliga resor med arbete i världen och till och med i Malmö som Henrik Jönsson kommer från har jag fått en ganska förlåtande inställning till folk.

Alla kan ju inte vara helt hundra och till och med folk som inte kan backa med ett släp får man stå ut med.

Jag är också med hund numera, dottern som nyligen kommit tillbaka till fadershuset efter sex år i London tog med sig en blandras som är svart med vita tassar, och det gör sitt till angående möjligheterna att ha båtliv då hon redan har jobb på ett hotell i stan med skiftgång.

Är det inte det ena så är det det andra, vov!

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum