Avatar

Om det hade blivit extra val

av Håkan, Göteborg, tisdag, juni 29, 2021, 15:40 (90 dagar sedan) @ Pinja

Hur hade ni röstat? Det är intressant att se att många tydligen känt som jag, dvs att rösta på SD i extra valet. Inte för att jag helt och hållet ”köper” dom, men för att medverka till att bryta upp isolationspolitiken. Men, nu när L sent om sider, kanske alltför sent , har återvänt till borgerligheten, känns det angeläget att belöna dom också. Och så vill jag ju rösta på KD också, svårt detta.

Nåväl, nu blev det inget extra val, inte än iaf.

https://www.svt.se/special/valjarbarometern/?

Pinja

Det är en sådan fråga man vill svara på, Pinja, eftersom demokrati för att fungera behöver engagerade människor som röstar, och samtidigt ett öppet samtalsklimat så ingen drar sig för att berätta om sina åsikter.

Så jag tänker i stort sett som du, och som Seawolf i hans inlägg i tråden, och det är ett inre bekymmer för mig att det blir allt svårare att se alternativ till SD.

Inte för att jag tror SD om några speciella förmågor men det finns ingen möjlighet att bilda en borgerlig regering utan SD. Att som nu tro att det skulle gå att ha SD endast som stöd, på samma sätt som V har varit sedan alla tider, är bara dumt.

Men ett jämrans svårt val står vi inför vara sig det blir i år eller nästa år, eller både och.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum