Avatar

Andra talmansrundan...

av Seawolf @, torsdag, juli 01, 2021, 19:59 (88 dagar sedan) @ Håkan

...går till Stefan Löfven, inte helt oväntat så som det snudd på absurda parlamentariska läget är med alla de olika personbaserade låsningarna.
Låsningar som mer bygger på känslor än på sakligheter.

Det kan bli så att S blir regeringsparti igen, fram till att budgeten ska beslutas i riksdagen, och att Stefan Löfven i så fall satsar allt på två kort - det ena att C ska gå med på att V är med i den budgetförhandlingen och det andra att V trots att C inte går med på det ändå stöder den budget S tar fram ihop med MP.

Så som de två företrädarna positionerar sig, en av dem med min respekt, ser inget alternativ ut att vara möjligt.

Ulf Kristersson uttryckte det bra med att en regering som inte är säker på att få igenom sin budget inte ska tillträda.

En stilla undran från mig, är det så här valrörelsen 2022 kommer att se ut?
Noll sakfrågor men spelteoretiska vem tar vem rubriker på valaffischerna.

Usch.

Håkan

Nu närmast kan två alternativ förutses:
1) Anni E Neuman käkar up sina gamla skor och lägger sig platt på rygg för Löfven och V, bara hon får vara med och leka.
2) Anni E Neuman förkastar Löfven som statsminister i en otyglad vild förhoppning att talmannen måtte Anni chansen att bli statsminister i en Centerregering med sin historiska devis som ledstjärna: C har alltid velat, och kommer alltid att vela .....

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum