Avatar

Jag har seglat

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, söndag, augusti 07, 2022, 14:25 (600 dagar sedan) @ Pinja

Idag har jag varit på sjön hela dan. Seglat, tom kappseglat, Korpo runt som numera inte går Korpo runt, utan en bit ut i ytterskärgården. En härlig dag var det, men till följd av ett förargligt missförstånd i starten blev vi tvungna att vända om och göra en ny start. Det dignande prisbordet blev därför inget för oss. Men en härlig dag på sjön var det. som sagt. Jag önskar alla Plankörer och Plankister en fortsatt skön sommar. Vi är på rätt ställe vi här i Norden.

Pinja

[image]

Härligt. Kul att se. Mitt båtliv har blivit en aning decimerat eftersom startmotorn behagade ge upp efter andra starten. Kom till hemmabryggan i alla fall innan den kortslöt. Nu sitter en ny kinamotor på plats. Västhandel fixar allt i fordonsel. Men bryggsegling har vi hunnit med.

[image]

Annars har jag och min lagvigda haft en fantastisk bilsemester som har sträckt sig från Costa Blanca i Spanien till norra Sverige och Finland. T&R. Fantastiska hotell och vingårdar. För varmt för min smak men i bilen är det svalt och skönt. Fick vara med som publik i Spansk TV.

Men på onsdag blir det båt igen och om inget annat hinner gå sönder så blir det också segling, dock ingen kapp dito.

Mvh Sven-Barry som lagt mycket pengar på diesel, vin och europeiska hotell

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum