Avatar

Nästa minister som sitter löst...?

av Håkan, Göteborg, måndag, februari 06, 2023, 19:39 (445 dagar sedan) @ S-B A-son

Vad V's kopplingar till Sovjetryssland har att göra med SD's kopplingar till dagens Ryssland har att göra med varandra har jag ingen aning om. Den debatt-teknik du använder brukar kallas "whataboutism" och brukar anses vara en dålig teknik.

Du vill gärna ha ett fortsatt bollande av åsikter men orden du skrev "vet SD om det" gör det extra tydligt att ett utbyte av det du kallar åsikter är meningslöst. Att få dig på andra tankar är en omöjlig uppgift eftersom du väljer att blunda för fakta som stödjer annat än din egen bild av verkligheten.

Men, eftersom jag är en hygglig människa får du här några fina exempel:Rysk koppling till SD

Och här lite grann om mannen som betalade Paludans demonstrationstillstånd: Chang Frick

Lycka till med läsningen, och ta en extra fundering på vilken stormakt det är som vinner på att Sverige och Finland inte kan gå med i NATO.

Mvh Sven-Barry, NATO-vän, uppenbarligen till skillnad från andra

Min utvikning om kopplingar hör ihop med det populära fenomenet att se grandet i din broders öga osv, Sven-Barry, och jag såg det som relevant i sammanhanget.
Du ser det som du vill.

Efter att ha bemött den punkten får jag skrolla en bit nedåt i ditt inlägg och hittar ett par länkar till ett par sidor med andra länkar - i stort sett alla artiklar i olika publikationer med olika agendor plus några av de etablerade tidningarna.
Jag ser inte det som ett faktaunderlag för någonting, endast för opinionsbildande verksamheter.

Och någon extra fundering över vilken stormakt som vinner på att Sverige och Finland inte kan gå med i Nato behöver jag inte ta mig, jag skrev redan i det inlägg du svarar på om detta beträffande EU och Nato är samma fråga för Ryssland.

Nästa skrollande leder till det där jag skrev och frågade om Frick och Samnytt - men något jag kan kommentera finner jag inte.

Vågar jag hoppas på ett svar som inte i huvudsak handlar om mig?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum