Avatar

Epoch Times och rena nyheter

av Seawolf @, måndag, september 11, 2023, 08:21 (220 dagar sedan) @ Håkan

Kul att se att dessa tre personer ska betraktas som förmedlare av rena nyheter, det är nog en och annan upare som inte håller med.

https://youtu.be/5WsMUY0TCiY

Men skämt åsido, samtalet mellan Henrik Jönsson, Lotta Gröning och Jan Blomgren är värt att lyssna och se på, och som vanligt kan man också fundera vidare över det som sägs.

Vid ett tillfälle säger Jan Blomgren fel om pengar men det kan passera då det inte ingick i en kostnadskalkyl. Alla råkar säga fel ibland.
Eller säger han inte fel, kanske det är så illa...?

Håkan

Det skulle vara intressant ifall du kunde ange något som helst forum som du kan acceptera som förmedlare av sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen.

För egen del tror jag bara på faktapusselbitar som jag kan passa in i mitt kunskapspussel. Lösa bitar har jag i högen osäkra, vilka eventuellt kan passas in då pusslet vuxit lite till.
Dessvärre har det numera visat sig nödvändigt att bygga två olika pussel, alltså även ett PK-pussel, där bara bitar passar som utvalts och filats till av PK-nomenklaturan för att skapa en PK-bild avsedd att förleda massorna.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum