Kaos på udden!

av Arkivdykarn, onsdag, juni 09, 2010, 09:08 (5088 dagar sedan)

gomorron gott folk! hoppas ni har bättre koll än undertecknad. Utan att ha gjort ett vettigt handtag -på 8 månader, sen ja drattade från trädet -ser det ut därefter på udden, både ute, inne och bland båtarne. Gjort en veckas "tjurrusning" för att fixa det mest akuta som; stängsla ut tjurarna igen, som bröt igenom min dåligt underhållna avgränsning, så i år fick ja inte njuta av gullvivor en mass,å bra tre adam&eva, inga mandelblom ej heller styvmorsviol, "som man bäddar får man ligga"!! planterat ut mina försenade plantor av tomat (8 sorter)chili å paprika, förberett storsnipan för upptagning nummer 2, till rätta upptagningsplatsen, rustat lillsnipan och röjt ur gäst/sjöboden.

Men som tur var tog de sig inte in i odlingarna, trotts att en port var öppen?! så ja kom ut i "grevens tid". Är nu mörbultad och full av småblessyrer, som rivsår från taggtrådsdragningen, en sårig lilltå som fick påhälsning av en tappad sekatör m.m. med andra ord rejält ringrostig när det gäller lantsysslor.

Nu på landbacken å välja ut bilder på lilldotra till ett bildspel att visa på hennes bröllop nästa vecka, kul! men viss kontrast till slungudedelivet att frottera sig med 180 pers!!!

Jagar nu en "gräddvisp" 2hk 2-takt till lillsnipan, å som reservmotor till snurrbåten vår/vintertid, har du/ni nån till övers så hör gärna av dig

I år får det bli skärgårdsluff med lillsnipan (rodd,segel å snurra)har sågat upp hål i de vattentäta för å aktertofterna å satt in vattentäta inspektionsluckor, där kan man förvara lätt gods som liggunderlag, sovsäck etz.

Nog för denna gång, nu ska ja skanna doterbilder. Ha en fin dag!

[image]

Undertecknad å "lillkröta" Sanja

Avatar

Kaos på udden!

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, onsdag, juni 09, 2010, 20:00 (5087 dagar sedan) @ Arkivdykarn

Oj, chockartad berättelse!
Bröllopet blir säkert fint även utan Bill o Bull.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.

Kaos på udden!

av ole, torsdag, juni 10, 2010, 21:49 (5086 dagar sedan) @ Arkivdykarn

Det går framåt då.....
Hälsa brudparet att dom måste va snälla mot varann.
(hon såg snäll ut på bild)

RSS-feed av trådar
powered by my little forum