Avatar

Nu börjar det

av Pinja @, Västerås, fredag, juni 25, 2010, 09:22 (5063 dagar sedan)

En...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7366967.ab

Hur många idioter gissar ni hinner utmärka sig under helgen? Finns den någon gång jag ville ropa på förbud så är det när jag ser denna typ av båtar. Tänk vad mycket bättre världen vore utan dem.

Pinja
Trevlig Midsommar iaf

Nu börjar det likna nåt

av cptn G, fredag, juni 25, 2010, 11:29 (5063 dagar sedan) @ Pinja

Schpriten in, vettet ut. Därför håller jag mig borta från Sthlms skärgård i helgen. Vikarna är fyllda av båtar, av fyllisar som skämmer ut sig framför sina barn, av dunkamusik jag avskyr, av grillrök så nästan radar behövs.

Bättre då i veckorna där ute.

Eller som här just nu i villaområdet där de flesta har åkt till landet. Här är så stilla och lugnt som en kyrksöndag på landet för 100 år sedan. Bättre kan det inte bli om man gillar stillheten.

Ska ta 1400an till Gålö och SödRa:s http://www.sk0qo.se nya klubbstuga (sjöutsikt, brygga mm, ta en titt på sajten) där man bygger antenner, fejar och har lite nyktert firande eftersom de flesta kör bil. Sover nog i båten på Karlsunds marina 5 km därifrån.

En fin dag idag, regn tror jag inte på.

cptn på G

Avatar

Nu börjar det likna nåt

av Pinja @, Västerås, fredag, juni 25, 2010, 12:42 (5063 dagar sedan) @ cptn G

Samma här faktiskt, eller iaf liknande. Med närstående på utrikesresa och båten på land kan jag ta det LUGNT hemma här på Mälarstranden. Och det ÄR lugnt här med de flesta grannar utflugna från sina fina och dyra lägenheter som de betalt åtskilligt för. Litet konstigt detta att aldrig kunna njuta av det man har. Jag har iaf vaxat bilen på förmiddagen. Kanske blir det en liten motionsrunda på trampcykeln snart, sedan fotboll Portugal-Brasilien, otroligt nog har jag blivit litet fotbollsbiten helt plötsligt. Jag tror det var en bar i Brasilien som tände gnistan. Till kvällen blir det väl till att dra igång grillen. Vi är några kvar här på gården iaf. Varför fly när vi har det bäst just här.

Pinja

Avatar

Varför fly när vi har det bäst just här.

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, lördag, juni 26, 2010, 03:50 (5062 dagar sedan) @ Pinja

Bra skrivet och tänkt. Jag trivs bra hemma under mina korkekar Storjungfrun, Enskär osv. Att härja iväg långt som fan bara för att man är ledig har jag aldrig fattat.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.

fortsättning......

av ole, lördag, juni 26, 2010, 12:50 (5062 dagar sedan) @ Pinja

"Båt klövs på mitten"

Det va i Göteborgs skärgård. Föraren av en större
båt var upptagen av att läsa sitt digitala sjökart.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7371222.ab

Avatar

fortsättning......

av Josef.S, XXX, tisdag, juni 29, 2010, 11:40 (5059 dagar sedan) @ ole

Misstänkt för brott mot sjölagen var den i stora båten. Han kom alltså från vänster. Eller så hade dom mast och segel på den lilla, då spelar det ju som ingen roll varifrån vem kom.

Det kan vara farligt på sjön även för seglare. Inte enbart för oss motorbåts entuaster

RSS-feed av trådar
powered by my little forum