Avatar

Jagularen hälsar

av morpheus, tisdag, juni 29, 2010, 15:51 (5059 dagar sedan)

Talade med Håkan igår kväll och han ville hälsa planket att han trots värme och konfonium hade hälsan kvar och återkommer med förnyad styrka. Han låg nu i Skärhamn där det var nära till systembolaget ;-) . Målet var i sikte och återinträdet till atmosfären var beräknad till nästa månad.

Avatar

Jagularen hälsar

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, tisdag, juni 29, 2010, 16:26 (5059 dagar sedan) @ morpheus

Ajajaj.

Jag talade med honom i onsdags/torsdags förra veckan, då han låg på Rörö. Efter detta samtal beslöt jag att Vrångö skulle bli vår destination.

Det känns bra för oss alla att ha fått ett livstecken ifrån honom. Han har ju ansvaret för en hel hord ungdomar som tagit honom till sin.

Och fint att Skärhamn är begåvat med ett systembolag. Trots att jag av vårt samtal förstått att de talrika utrikiska resor som signaturen Håkan gjort under våren resulterat i ett närmast osannolikt stort förråd av destillat av olika sort samt öl i sådan mängd att en mindre kusttanker nog fått manövrera ballasttankarna för att erhålla upprätt gångläge!

Ju mer jag tänker på det borde man nog ge signaturern Håkan en käpp, dels för det uppräta gånglägets skull, men också för dess andra möjliga funktioner.

mvh Sven-Barry - randare

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो

Avatar

Jagularen hälsar

av Håkan, Göteborg, tisdag, juni 29, 2010, 20:54 (5058 dagar sedan) @ S-B A-son

Jagularen ligger i Skärhamn och gubben är ensam ombord i kväll.
Drufsen är i land med sin tjej och bor hos hennes mormor som är bofast här, drufsan och hennes klasskamrat lilldrufsan, den nya besättningsmedlemmen som är den sötaste lilla tjejen jag haft ombord på länge, åkte buss till Göteborg förut i dag för att gå på vampyrfilm i morgon, och min drufsa och en annan klasskamrat kommer tillbaka på onsdagskvällen, tror jag. Drufsorna avlöser varandra.

På torsdag går vi nog vidare norrut, tror jag, med delvis ny drufsbesättning. Just nu regnar det som fan här i Skärhamn men kapellet är nyimpregnerat och jag har tatt mig några whisky så vätan hålls på utsidan.

Gläder mig att se att Ljusne och Pricken och några andra bråkar tillräckligt med varandra på upa så jag slipper vara värsting ett tag.

Ha det precis så som ni är värda att ha det allihop, hoppas ingen har det sämre än jag.

Håkan
bästing

RSS-feed av trådar
powered by my little forum