"Lidnersk knäpp"?

av Arkivdykarn, lördag, april 10, 2010, 18:13 (5137 dagar sedan)

Vill väl inte påstå att ja blivit smartare, men nån slags "knäpp" blev det i alla fall när ja dråsa ner från trädet, för en del personlighetsförändringar har dock inträtt, bland annat upphörde suget helt efter pilsener och annan konfonium??!! trot eller ej! men ja har druckit 5 öl det sista halvåret, å det var varken gott eller njutbart, dock billigt å kaggen har krympt ett par nummer, var ska detta sluta?

Efter 14 härliga dagar med barn å barnbarn (4 st) har ja nu träningsvärk i både käft å öron, så ja messar å e-postar bara, och äntligen bär det ut till ön i mitten av veckan, där finns det en hel del att ta itu med efter en längre bortvaro, bland annat ösa å resa storsnipan på plats där hon ligger förlist,och efter hon torkat upp lite och avrustats bogseras å landtas på sin vanliga upptagningsplats på egna udden för reparation, sjösättning nästa vår.

Nu stundar åxå bygge av ett 4 meter högt pyramidväxthus för tomater, basilka, chili å paprika, plantor ja dragit upp här istan.

Längtar efter mina fåglar å tjuren Bill & Co.

[image]
Sondotter Sammi med örnungen Örjan.

(CD som snurrar; Creedens C R å innan Ministry (stenhård brötrock med finess).

Avatar

"Lidnersk knäpp"?

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, lördag, april 10, 2010, 18:55 (5137 dagar sedan) @ Arkivdykarn

Keith Richards ramlade ju ned från en palm ... undrar om han också slutat dricka gudadrycken pilsner?

Skoj att få höra av dig Arkivdykarn, och att få en rapport från en annan verklighet. Hoppas snipan blir sjövärdig igen.

Barnbarn är fantastiskt, har en liten ängel som nu snart är ettochetthalvt.

mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो

"Lidnersk knäpp"?

av Arkivdykarn, lördag, april 10, 2010, 19:55 (5137 dagar sedan) @ S-B A-son

Ja de små liven är härliga, mitt yngsta barnbarn/Sammi är 9 bast, så nu är man sugen på en ny lillbatting, som yngsta dotra tänker bistå med innom c:a 1 år, det ser ja fram emot!

Premiär i sommar för Sammi att komma själv å vara "piga" hos mig på udden en vecka, det blir fint, hon gillar att fiska å bangar inte för tuffa tag.

Snipan går att få ship shape, men ja tar god tid på mig för hon behöver även torka upp ordentligt då hon låg i sjön även förra vintern, men då under kontrollerade former.

[image]
"Yngsta dotra"

[image]

Avatar

"Lidnersk knäpp"?

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, lördag, april 10, 2010, 23:34 (5137 dagar sedan) @ Arkivdykarn

Sammi var en otroligt fin unge!

Även jag har lessnat på öl. Öppnade en Sort Guld förra helgen, en sån där värdelöst kort liten fan, men jag tyckte det smakade h-e, jag hällde bort den. Just nu smuttar jag på kall Bob Päronsaft och ser på Ett Päron till farsa med Chevy Chase på tv6

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.

Avatar

"Lidnersk knäpp"?

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, lördag, april 10, 2010, 23:36 (5137 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Har du kamin och tillräckligt med ved på ön, eller hur gör du för å inte frysa ihjäl på nätterna?

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.

"Lidnersk knäpp"?

av Arkivdykarn, söndag, april 11, 2010, 00:33 (5137 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Bra vedkamin i rummet (värmer inte upp köket)och torr ved står för 70-80% av värmen dagtid, resten värmeljus och en gazolkanon att puffa på med ibland å på natten en heatpal på svag låga, innanfönster, lågt i tak å en extra bra sovsäck* gör åxå sitt till, kan åxå för mys elda inne i öppna härden, fryser gör ja bara i stan ibland där man ju förutom att hålla sig varm åxå behöver se någorlunda vettig ut!
Men att frysa eller inte är åxå till stor del psykiskt, sen ja kastade ut innetermometern har ja aldrig frusit, trotts att ja förstår att det ibland är rätt kylslaget!
Flera grader kallare nattetid är de flesta av jordens befolkning präglade till sedan stenåldern och är idag det bästa sömnmedlet,+ mörker.

*norsk klassiker: Agungliguck (eller liknande) Compakt Comfort; en rak lite bredare syntetsäck, till skillnad från de moderna korvskinnen.

[image]

Avatar

"Lidnersk knäpp"?

av Håkan, Göteborg, söndag, april 11, 2010, 11:04 (5137 dagar sedan) @ Arkivdykarn

Märkligt det här med dryckesvanor, Arkivdykarn, även jag har förändrats och till det bättre, något annat vore knappt möjligt, ju. Och utan att slå mig i huvet.
Har inte smuttat SM sedan förra sommaren då jag hade ett litet fint urval ombord, till egen och båtgrannars båtnad.
Vet inte varför men det har helt enkelt inte känts angeläget, har nöjt mig med ett fåtal blended sedan dess, som jag blendat med Ginger Ale, och i övrigt inget starkt alls.

Undantag då jag är ute och flyger och blänger, det gör jag inte nykter för då är jag för snäll. Några Ginåtonic blir det ibland.
Och en skenbar SM blev det ju på väg till krafset.

Vad är orsaken? Är det Klottrare Anonymus UPA?

Håkan
knäpp

Ajungilak.......

av ole, söndag, april 11, 2010, 18:47 (5136 dagar sedan) @ Arkivdykarn

ska det nog va.
Nu - fick du dig ett cruise? Och blev det badbrallor?
Du har många projekt på gång nu förstår jag.
Lycka till med växthuset. Friska grönsaker är gott.

RSS-feed av trådar
powered by my little forum