Svordomar om SMHI

av cptn G, fredag, maj 14, 2010, 18:43 (5117 dagar sedan)

Nu säger dom det blir sol i morgon. Igår skulle det regna idag och på lördag. Idag var det sol och skönt.
Vad ska man tro? Nu har jag ändrat mina planer ett par extra ggr p g av SMHIs usla prognoser.

Som barnbarnet sade upprört, -morfar, du SVÄRDE !!!

Nå, då blir det hojåka istället för bil, vilket blir roligare, till Karlsunds Marina som har möte för oss nya medlemmar. På vägen ska jag köpa grejor hos Biltema, förtöjningslinor till nya bryggplatsen, plus diverse annat i r.f.

Tar med min starka magnet för att kolla r.f. Ofta är det inte r.f. Ungefär som polariodglasögona på Arlanda som var bara plastskit utan polarisation, för 600 pix. Det tycker jag är bedrägeri, ett fall för polisen, vilket var ett bra argument för att få tillbaka pengarna.

Jo. Janssonsvarianten med vitlök blev läcker. Ctpns Frestelse - jo man tackar. Raa-aaap aaap.....

cptn på G -ång

Avatar

Svordomar om SMHI

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, fredag, maj 14, 2010, 19:01 (5117 dagar sedan) @ cptn G

Ja fy fan i h-e vilket väder de bjö på igår o i natt. Åkte på skammen u-svängen in till Süderhamn, farsans ryssmössa på skallen, kallt som xxx ändå. Tänkte i vanlig ordning använda SMS (Söderhamns motorsällskap som båtklubben heter) stadiga mastkran till diverse arbeten i masten, först sova i båten och raskt sätta igång i morset. Men i natt och på morronkvisten brakade infernot löst, värsta skyfallet och åska, blixtar och dunder nästan samtidigt... Kommer inte ihåg att det åska så här i maj alls, det brukar komma i augusti. Det regnade så gator o torg var översvämmade. Till slut gav det sig, men en präktig iskall dimma är kvar. Jag säger bara tre saker: Urk!
Uppsköt förstås det otäcka klättrandet, fy fan vad höjdrädd jag blivit på gamla dar, till i morrn, SMHI´s komiker sa nyss i burken hemma i Ljusne att de ska bli typ 15 grader och halvsol. I Haparanda har det 24 grader, får lika i morrn. Man borde ta husvangen dit.:-D

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.

Avatar

Förtöj för stiltje.

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, fredag, maj 14, 2010, 19:04 (5117 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Förtöjningslinor... Jag tycker om att ha fasta såna på hemmabryggan, men fått de fina färdigsplitsade från (Claes O/Biltimmen) stulna minst två ggr, så i år ska jag kapa till ett par fula hemknutna av nåt gammalt junk jag har ute i hembrännarbon.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.

Svordomar om SMHI

av ole, fredag, maj 14, 2010, 20:08 (5117 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Så då hade du din Teba som Noah hade sin Teba. Var glad.
(I kväll är det bäst att glömma hockey, skandal!!!)

RSS-feed av trådar
powered by my little forum