Håkan och lite "art of motorcycle maintenance"

av cptn G, lördag, juni 12, 2010, 11:18 (5070 dagar sedan)

Jodå Håkan, djupingen Zen and the art of motorcycle maintenance har jag läst för rätt länge sedan och den här tråden startar jag för att du inte ska slå världsrekord med antal svar på din "förbannad"-tråd.

Tänk så många som vet bäst om dieselbränsle. cptn lär sig alltid nåt nytt på upa. Likt förbannad ska våra VP 2000-serien köras på fett bränsle och det enda som finns är att köra olagligt på bunkerolja eller ta till smörjande tillsatser. Vad skulle kunna skadas av självblandande 2t-olja och då precis så lite att metallskriket slutar i insprutningspumpen?

Vad gäller bunker så går min 2002 absolut tystare, startar bättre, ger mer kraft, blir inte lika varm. Besväret är att tanka via dunk, då mackar inte tillåter den hällas i fritidsbåtar. Ingen har frågat när jag tankar i dunk och frågas det tänker jag nödljuga att den ska till tändkula.

The art of motorcycle maintenance är precis samma sak med som med alla motorer och cptn själv. Alla ska ha diverse flytande och kylande för att funka länge och må bra. Samt starta på morgonen.

Om hojar, sade dottern min när hon kom hem på sin Honda 500, att det är det näst bästa en flicka kan ha mellan benen. Och nu är hon gift sedan länge och har gett mig två härliga barnbarn.

Idag varken båt eller hojåka, kallt sk-t-väder

cptn å G


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum