Avatar

Laddad fråga SOM HÅLLER PÅ OCH REDA UPP SIG HÅKAN

av Håkan, Göteborg, söndag, juni 20, 2010, 15:31 (5077 dagar sedan) @ Josef.S

Min däckhandlare tog emot ett extra set däck från mig häromåret utan att ta betalt, men bara för att jag var god kund sedan tidigare hos honom. Annars hade jag fått betala honom den där skrotningsavgiften som ju redan var inkluderad i det som däcken en gång kostade.

Som han förklarade, det kostar honom en bra slant var gång han beställer hämtning av en hög gamla däck, och skulle han gratis ta emot däck från alla även om han inte sålt dem och därmed redan fått skrotningskostnaden i förskott, så skulle han få betala detta själv.
Och ingen företagare betalar någonsin något själv, det är alltid kunden som betalar. Det finns inte något sådant som en gratis lunch.

Eftersom det inte finns skrotningsavgift inkluderad i priset för nödraketer är det naturligtvis ännu omöjligare att få en vanlig båttillbehörshandlare att ta emot de gamla, speciellt som jag inte tänkt att köpa ett nytt set av honom.
Eftersom det inte verkar möjligt att hitta någon som verkligen utför själva skrotningen skulle då den stackars handlaren stå där med grejorna tills den yttersta dagen och då på aftonen.
Och det begär jag inte av butikschefen på SeaSea som är min vän.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum