Avatar

Laddad fråga

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, måndag, juni 21, 2010, 12:50 (5076 dagar sedan) @ Håkan

Jag tycker att du skall pilla ut krutladdningarna från raketerna, samla ihop dem i förslagsvis en tändsticksask av lite större modell för att senare kunna användas på ett bra sätt.

Sen knallar du iväg till modellbyggaraffären och köper en skalmodell av slagskeppet Bismarck eller dito Hood. (Efter tycke, smak och politisk färg.) Bygg ihop modellen enligt anvisningen på paketet, men se till att montera tändsticksasken ungefär midskepps i skrovet innan däck och kanontorn limmas fast. Anbringa en st. stubintråd på lämpligt sätt så att den blir lätt åtkomlig för antändning utifrån.

När modellen är färdigbyggd och målad med Humbrols Enamel Paint är det dags att fylla badkaret med vatten. Tillsätt några droppar blå och grön karamellfärg och sätt kanske i en fisk i stället för som brukligt en droppe eller två från skumbadsflaskan.

Lås in dig i badrummet och sätt i en liten 15W-lampa i badrumsarmaturen för lämplig belysning, sätt igång fläkten och avpassa avståndet till badkarets avttenyta så att vindstyrkan blir upplevelsemässigt skalenlig!

Drick en konjak eller två, sånt som sjömän alltid får innan ett stort slag, antänd stubinen, håll för öronen och njut när skeppet viks ihop på mitten och obevekligt sakta sjunker ned i badkarets kallt mordiska djup!

mvh Sven-Barry

PS. Om barnen kackar på så be dem dra åt pipsvängen och att det inte angår dem att det pyser ut krutrök under dörren! DS.

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum